diak_shutter
Üzlet

Különleges lehetőséget indít el a kormány, a legjobb egyetemekre mehetnek magyar diákok

Portfolio
Fontos témákról tárgyalt a Nemzeti Versenyképességi Tanács, Varga Mihály pénzügyminiszter ezt követően Facebook-videóban jelentette be, hogy évente 50 diáknak teszik lehetővé, hogy a világ legjobb egyetemein tanulhasson. A program nem csak egy szemeszter elvégzését tenné lehetővé, hanem minden tanulmánnyal kapcsolatos költséget állna a diploma megszerzéséig. 

A tanács a következő témákban hozott határozatot:

  • A nemzetközi versenyképesség erősítéséhez elsősorban a vállalkozások digitális tudásában kell előrelépni. Ennek erősítésére újabb támogatások elindításról döntött a tanács.
  • Egy olyan új ösztöndíjprogramról is döntöttek, amely évente ötven tehetséges magyar diáknak tenné lehetővé, hogy a világ legjobb egyetemein tanulhasson. A program nem csak egy szemeszter elvégzését tenné lehetővé, hanem minden tanulmánnyal kapcsolatos költséget állna a diploma megszerzéséig. A fiataloknak a képesítés megszerzését követő első öt évben itthon kellene munkát vállalniuk.

Magyarország öt helyet javított a svájci IMD versenyképességi rangsorában. A technológiai felszereltség tekintetében minden visegrádi országot megelőzünk. A szélessávú internet és az 5G kiépítettségében pedig a tíz legjobban teljesítő ország között szerepel Magyarország a rangsorban - jelentette ki a pénzügyminiszter.

Amerika Kína sakk stockfotó
karácsony utca boltok tömeg
koronavirus vakcina
egyiptom tengerpart nyralas

Kiszámoló Újabb kamatemelés

Ma a jegybank szerencsére újra kamatot emelt, az elmúlt másfél hétben most harmadjára. Ennek oka a borzasztóan gyenge...

Online előadás
Telepítés, testreszabás, megbízások, beállítások.
Ingyenes online előadás
Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Back-office munkatárs

Back-office munkatárs
2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
2021. december 2.
Waberer's - Első kézből a jövő stratégiája
bear_1