Előfizetői tartalom

Különleges lehetőséget indít el a kormány, a legjobb egyetemekre mehetnek magyar diákok

Portfolio
Fontos témákról tárgyalt a Nemzeti Versenyképességi Tanács, Varga Mihály pénzügyminiszter ezt követően Facebook-videóban jelentette be, hogy évente 50 diáknak teszik lehetővé, hogy a világ legjobb egyetemein tanulhasson. A program nem csak egy szemeszter elvégzését tenné lehetővé, hanem minden tanulmánnyal kapcsolatos költséget állna a diploma megszerzéséig. 

A tanács a következő témákban hozott határozatot: A nemzetközi versenyképesség erősítéséhez elsősorban a vállalkozások digitális tudásában kell előrelépni. Ennek erősítésére újabb támogatások elindításról döntött a tanács. Egy olyan új ösztöndíjprogramról is döntöttek, amely évente ötven tehetséges magyar diáknak tenné lehetővé, hogy a világ legjobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés