Előfizetői tartalom

Nagyon felpörögtek az események a tőzsdei elitklubban

Portfolio
Még nem is értünk a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon végére, de a világ legértékesebb tőzsdei cégeinek rangsorában máris komoly átrendeződéseket lehet megfigyelni. Az Apple például hosszú ideje először veszítette el az első helyét, míg a Tesla brutális növekedést követően magabiztos pozíciót harcolt ki magán az 1000 milliárdos klubban. Látszik persze az is, hogy nem csak a gyorsjelentésekről szól minden, hiszen az Nvidia a jelentési szezon kezdete óta úgy nőtt 44 százalékot, hogy csak két hét múlva fogja közzétenni legfrissebb számait.

Az elmúlt hetekben kifejezetten jól teljesítettek, ami részben annak volt köszönhető, hogy október elején elindult a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon és a jelentő vállalatok jellemzően a vártnál erősebb számokat publikáltak – bár ez azért nem feltétlen igaz az összes cégre. Hivatalosan az október 11-i héten indult el a vállalati gyorsjelentési szezon az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés