Előfizetői tartalom

Folytatódik a csúcsdöntés a Richternél: itt vannak az újabb rekordok

Az elemzői konszenzust felülteljesítő harmadik negyedéves bevételről és adózott eredményről számolt be a Richter hétfő hajnalban publikált harmadik negyedéves gyorsjelentésében, a bruttó fedezet alakulása azonban kisebb csalódást okozott az elemzői várakozások mediánjához képest. Összességében elmondható, hogy továbbra is hozza a szép növekedési számokat a Richert, jól halad az idei bevételnövekedési cél teljesítése és a harmadik negyedév a bevétel, valamint az adózott eredmény tekintetében is új rekordot hozott. A termékek közül a Vraylar és az Evra stabilan biztosítják a forgalomnövekedést, ráadásul a Richter amerikai partnere kiegészítő engedélykérelmet tervez benyújtani jövőre a Vraylarra, miután a fázis 3 klinikai vizsgálat elérte az elsődleges végpontját.

Szinte minden tekintetben az elemzői várakozásokat felülmúló harmadik negyedéves eredményekről számolt be a Richter a hétfő hajnalban publikált gyorsjelentésében. A negyedéves bevétel 1,7 százalékkal haladta meg a konszenzust és egyben új rekordot jelent a hazai gyógyszergyártó életben, az üzemi eredmény szintjén a vártnál 2 százalékkal magasabb számot közölt a cég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés