Előfizetői tartalom

Esik a magyar tőzsde Orbán Viktor szavai után, nagyot zuhant az OTP

Portfolio
Tegnap kisebb kilengések mellett leginkább emelkedést láthattunk a vezető európai és a tengerentúli tőzsdéken, az omikron variánssal kapcsolatos általános bizonytalanságnak köszönhetően komoly volatilitást tapasztalhatunk a tőkepiacokon, ma elsősorban az iránykeresés a jellemző. Itthon nemrég jelentette be Orbán Viktor a kormány legújabb, infláció elleni lépését, melynek értelmében októberi szinten rögzítik a már felvett jelzálogfedezetű hitelek kamatait. A lépésre kifejezetten rosszul reagáltak a befektetők, a korábbi bizonytalan oldalazást esés váltotta fel, amit elsősorban az OTP rossz teljesítményének köszönhetünk.

2021. december 22. 21:58 Megosztás Pluszban zártak az amerikai indexek Erősödéssel zárták a szerdai kereskedést az amerikai indexek: a Nasdaq 1,18 százalékkal emelkedett, az S&P 1,02 százalékos, a Dow pedig 0,74 százalékos pluszban zárt. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés