Előfizetői tartalom

Mi lesz a magyar biztosítókkal 2022-ben? Elmondták nekünk a biztosítóvezérek

Palkó István
A Portfolio hagyományainak megfelelően a nyolc legnagyobb hazai biztosító első számú vezetőjét arra kértük év végén, értékeljék a mögöttünk álló esztendőt és adjanak előrejelzést 2022-re. Alábbi kérdéseinkre válaszoltak a biztosítóvezérek: 1. Hogy értékeli 2021-et saját biztosítója és a biztosítási piac szempontjából? 2. Mit tekint saját biztosítója és a szektor előtt álló legnagyobb kihívásnak 2022-re? 3. Mely termékek, szolgáltatások és innovációk területén hozhat növekedést, előrelépést 2022 saját biztosítójánál, illetve a biztosítási szektorban?

Alexander Protsenko elnök-vezérigazgató, Allianz Hungária Biztosító 1. Bár 2021 ismét egy kihívásokkal teli év volt, a biztosítási szektor megerősödött.. Az élet és a nem-élet piacokon is erőteljes növekedés volt tapasztalható. Az Allianz Hungária számára is sikeres év volt az idei, a kezdeményezéseink előrehaladását és a számokat nézve, pozitív az eredmény. Az...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái