Előfizetői tartalom

Oldalazás a tőzsdéken, kivárhatnak a befektetők

Portfolio
Kisebb nagyobb kilengések mellett leginkább emelkedést láthattunk tegnap a vezető európai és tengerentúli tőzsdéken is, a két ünnep közötti nyugodt időszakban komolyabb vállalati hírekkel csak elvétve lehetett találkozni. Ma itthon megint csak nyugodtabb napunk lesz legalábbis ami a tervezett eseményeket illeti, az Egyesült Államokban a külkereskedelem novemberi egyenlege lesz érdekes, valamint lakáspiaci adatokat is közölnek - ezúttal a forgalomra vonatkozóan. Az ázsiai tőzsdéken ma leginkább esést láthattunk, míg Európában kisebb emelkedést láthatunk a vezető tőzsdéken.

2021. december 29. 22:14 Megosztás Itt a vége A Dow 0,25%-os, az S&P 500 0,14%-os pluszban zárta a szerdai kereskedést, a Nasdaq viszont 0,10%-ot veszített értékéből. 2021. december 29. 20:37 ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés