Előfizetői tartalom

A végére romlott el a hangulat a Wall Streeten

Portfolio
A Fed vártnál gyorsabb kamatemelésével kapcsolatos aggodalmak napok óta rányomják a bélyegüket a kereskedésre, napközben a bizonytalanság érződött az irányadó tőzsdéken, amit az új csúcsra emelkedő európai inflációs adat, a vártnál gyengébb amerikai munkaerőpiaci statisztika és az amerikai államkötvényhozamok további emelkedése sem segített. Az európai indexek jellemzően csökkennek a hét utolsó kereskedési napján és az amerikai indexek is lefordultak a kezdeti iránykeresés után.

2022. január 07. 22:01 Megosztás A végén jöttek az eladók Szinte egész nap pluszban volt a Dow Jones index, végül a zárás előtti percekben jöttek meg az eladók, így minimális, néhány pontos gyengülés lett a kereskedés vége. Az S&P-500 0,4%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés