Előfizetői tartalom

Jó volt a hangulat az amerikai tőzsdéken, már szinte szárnyalást láttunk

Portfolio
A mai nap folyamán kifejezetten jó hangulat volt az európai tőzsdéken, indexek szintjén 1-2 százalékos emelkedést lehetett látni, ami részben a kedvező vállalati gyorsjelentéseknek volt köszönhető, illetve a kötvényhozamok csökkenése is támogatta az emelkedést, viszont a magyar tőzsde az európai mezőnyben lemaradónak számított ma, és a BUX végül minimális emelkedéssel fejezte be a napot. A tengerentúlon eközben szintén a befektetői optimizmus látszik, hiszen emelkednek a vezető indexek, az élen pedig a Nasdaq áll.

2022. február 09. 22:37 Megosztás Erős lett a vége is A napközbeni folyamatos emelkedés a záráshoz közeledve kicsit megbicsaklott az amerikai tőzsdéken, de végül újabb erősödés alakult ki az utolsó percekben is, így gyakorlatilag napi csúcson...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés