Előfizetői tartalom

Digitális startupot vásárol a McKinsey Magyarországon, új központot hoznak létre Budapesten

A McKinsey budapesti irodája Digitális Stúdiót hoz létre a fővárosban, melyet az IncepTech nevű magyar startup felvásárlásával alapoznak meg. A digitális kompetencia erősítésével a tanácsadó cég célja, hogy az üzleti tanácsadást még hangsúlyosabban támogassák digitális tudással, eszközökkel és fejlesztőkkel, azaz az üzleti tanácsokat a megvalósítás fázisáig végigkísérjék. A felvásárlásról, a globális digitalizációs folyamatokról és a Magyarország jövőjét formáló trendekről beszélgettünk Jánoskuti Leventével, a McKinsey budapesti irodájának vezetőjével, Bacsó Gergellyel, a McKinsey Digital közép-európai társ-vezetőjével, és Buslig Györggyel, az IncepTech alapítójával és az új Digitális Stúdió vezetőjével.

Portfolio Digital Transformation 2022 A nagyvállalati digitalizációról is szó lesz a Portfolio Digital Transformation 2022 konferenciáján június 1-jén a Marriott Hotelben. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Egyre több globális tanácsadó lép arra az útra, hogy a digitális kompetenciákat épít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés