Előfizetői tartalom

Ismét kapható idehaza az egyik legnépszerűbb elektromos autó

Miközben idehaza a napokban minden az üzemanyagok drágulásáról, a töltőállomások nehéz helyzetéről és a hatósági árról szólt, a hazai kereskedésekben ismét elérhetővé vált a korábban olcsóságáról híres elektromos autó, a Volkswagen e-up. A Magyarországon nagyon népszerű villanyautó sem úszta meg azonban az áremelést: 1,5 év alatt 1,4 millió forinttal lett drágább. Ez több szempontból is érthető, viszont azt is jelenti, hogy egyre drágább megúszni a benzinparát.

Egy hónappal ezelőtt robbant be a hír az európai sajtóban, hogy a Volkswagen ismét gyártásba teszi a (2020-ban leállított) legkisebb és nagyon sikeres elektromos autóját, az e-up modellt. Akkor arról is lehetett hallani, hogy az első kereskedők már listán gyűjtik az érdeklődőket. A gyártó oldaláról logikus az újbóli piacra dobás, ugyanis a csoportnál jelenleg hasonló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés