Előfizetői tartalom

Szépet meneteltek az amerikai tőzsdék a háborús fejlemények után

Portfolio
Az orosz-ukrán egyeztetésekről jó hírek érkeztek, a török külügyminiszter úgy nyilatkozott, hogy az eddigi legjelentősebb előrelépés történhetett a tűzszüneti tárgyalásokon, az orosz védelmi minisztérium pedig úgy döntött, hogy alapvetően csökkenti a katonai tevékenységet Kijev és Csernyihiv irányában. Ezek miatt nagyon jó ma a hangulat a tőzsdéken, az európai indexek kifejezetten erős napot zártak, de az USA-ra sem lehetett panasz, főleg a Nasdaq volt erős a tengerentúlon.

2022. március 29. 22:04 Megosztás Szép lett a vége Jelentős emelkedéssel zárták a keddi kereskedés az amerikai tőzsdék, miután az orosz-ukrán béketárgyalások felől érkező hírek megágyaztak az általánosan kedvező tőkepiaci hangulatnak. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés