Előfizetői tartalom

Nincs megállás: az Aegon és az Union után újabb biztosítókra vetheti ki a hálóját a magyar állam

Az infláció a legnagyobb gazdasági kihívás, csak 2025-ben vagy utána csökkenhet ismét 3% alá Magyarországon. Az Aegon és az Union biztosítók 45%-os részesedésének megvásárlása csak a további állami terjeszkedés előkészítését jelenti. A klímaváltozás ellen a működésben és a termékkínálatukban is keveset tettek eddig a biztosítók, közvetőből pedig még mindig túl sok működik a piacon. Ezeket a többségi véleményeket fogalmazta meg keddi Biztosítás 2022 konferenciánk közönsége a közönségszavazás során, ennek eredményeit mutatjuk most be röviden.

Egy évnyi járványszünet után több mint 200 fő részvételével rendeztük meg kedden a Portfolio Biztosítás 2022 konferenciáját, amelyet részben személyesen a fővárosi Radisson Blu Béke Hotelben, részben pedig online követett nyomon a közönség. Tudósításunk alábbi cikkünkben olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2022. 03. 29. Fekete hattyúk úsztak be a magyar biztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés