Előfizetői tartalom

Csúnya lett a vége a magyar tőzsdén

Portfolio
A jogállamisági eljárás megindításáról szóló hír után a magyar tőzsde végül jelentős, 3,55 százalékos mínuszban zárta a mai napot. A hazai blue chipek közül az OTP 4,8 százalékot esett, a Mol részvénye 3,1 százalékkal került lejjebb, a Richter papírja 2,6 százalékos mínuszban zárta a napot, a Magyar Telekom pedig 1,7 százalékkal került lejjebb a kereskedésben.

Ma a BUX-index 3,6 százalékos mínuszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga alatt áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen eső trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés