Előfizetői tartalom

Lerázta magáról a rossz kedvet Amerika, pluszban zártak az indexek

Portfolio
Iránykeresés jellemezte napközben az európai tőzsdéket, a kereskedés vége felé közeledve azonban az eladók kerültek túlsúlyba, miután az amerikai tőzsdék is mínuszba fordultak. igaz, a nap végére Amerika magára talált. A BUX felülteljesítő volt ma a tegnapi nagy esés után, emelkedett a hazai index, az OTP-vel az élen. Az orosz-ukrán háború és a szankciók továbbra is meghatározzák a nemzetközi hangulatot és makrofronton sem unatkoztunk ma. Közben szivárognak a hírek a hamarosan meginduló első negyedéves vállalati gyorsjelentési szezonról, ma például a Samsung publikált előzetes számokat.

2022. április 07. 22:01 Megosztás Pluszban zártak az amerikai indexek A kereskedés végére kissé elolvadtak a pluszok, de így is pluszban zártak az amerikai indexek. Közülük az S&P 500 tudott a legtöbbet, 0,43%-ot emelkedni, ezt a Dow Jones követte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés