Előfizetői tartalom

Elromlott a hangulat, lefordultak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Az ázsiai tőzsdék estek, az európai piacon vegyes kép látszott, a tengerentúlon pedig lefordultak ma a vezető indexek miután a befektetők óvatos hangulatban várják a hét hátralévő részét. Erre a hétre több jegybanki ülés van beütemezve, köztük az EKB kamatdöntésére is sor kerül csütörtökön, valamint sorra érkeznek majd az inflációs adatok, melyek közül az amerikai infláció márciusi adat élvezi a befektetők kiemelt figyelmét. Ha ez nem lenne elég, a héten elindul az első negyedéves gyorsjelentési szezon az USA-ban, ahol szokás szerint most is a nagybankok fognak elsőként beszámolni a legfrissebb számaikról - vagyis bőven lesz mire figyelni a héten.

2022. április 11. 22:19 Megosztás Nagy esés volt Amerikában Jelentős eséssel fejezték be a napot az amerikai indexek, miközben a kötvényhozamok emelkedése kitartott. A Dow 1,2%-ot esett, az S&P 500 1,7%-kal került lejjebb, a legnagyobb vesztes a Nasdaq...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés