Előfizetői tartalom

Tibor Dávid: szigetelni kell, ha valóban függetlenedni akarunk az orosz energiától

Olaszországban alapított leányvállalatot a Masterplast és vizsgálja a helyi gyártási lehetőségeket  - tette közzé ma reggel a vállalat. A Masterplast elnökét, Tibor Dávidot kérdeztük a lépés hátteréről és részleteiről, arról, hogy milyen lehetőséget látnak az olasz piacon és hogy mikor járulhat hozzá az új leányvállalat érdemben a cégcsoport nyereségéhez. A cégvezető beszélt arról is, hogy ha Európa függetlenedni akar az orosz energiától, akkor nincs anélkül esélye rá, hogy ne szigetelné végig, ne újítaná fel az épületállományt.

Már régóta exportál az olasz piacra a Masterplast, miért pont most született döntés helyi leányvállalat alapításáról? Az exportpiacaink közül eddig is az olasz piac volt a legerősebb, és azzal, hogy a napokban megalapítottuk új leányvállalatunkat, a Masterplast Italiát, új szintre emeljük az olasz piaci terjeszkedésünket. Olaszország jelenleg Európa leggyorsabban fejlődő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés