Előfizetői tartalom

Több pénzt lehet kapni a ma újranyílt elektromos kerékpáros pályázatban

Portfolio
Ma újranyílt az elektromos rásegítésű kerékpár beszerzésére szolgáló pályázat, amelyben egyszerűsödött a pályázati folyamat és hajtási rendszertől függően 90 ezer helyett 100 ezer, illetve 150 ezer helyett 180 ezer forint kapható – jelentette be Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.

Az új konstrukcióban egyszerűbb a jelentkezés, ami azt jelenti, hogy a korábbi szakaszos beadás helyett folyamatosan lehet benyújtani a pályázatokat, és a benyújtásra egészen odáig van lehetőség, amíg ki nem merül a mostani 1 milliárd forintos keret. Jó tudni, hogy a vásárláshoz nincsen szükség munkaadói igazolásra, így kismamák, diákok, nyugdíjasok is igényelhetik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés