Előfizetői tartalom

Lendületben a CIG Pannónia, mi zajlik a háttérben?

Kiugróan jó számokat produkált tegnapi gyorsjelentése szerint a CIG Pannónia: a díjbevételek 52%-kal nőttek az első negyedévben, a nyereség pedig az ugyancsak ritkán látható 600 millió forintos szint felett lett volna a nem-életbiztosítási üzletág elindításának egyszeri, 540 millió forintos költsége nélkül. Polányi Zoltán elnök-vezérigazgató (képünkön) segítségével részletesen elemeztük a biztosító számait.

Ha mögé nézünk a CIG Pannónia előző év azonos időszakához képest felmutatott 52%-os díjbevétel-növekedésének, akkor azt látjuk, hogy a 2,6 milliárd forintos díjbevétel-növekedésből 1,1-1,1 milliárd forintot hoztak a unit-linked életbiztosítások, illetve az újraindított vagyon- és felelősségbiztosítási üzletág, amely változatlanul CIG EMABIT néven működik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés