Előfizetői tartalom

Marad a hatósági üzemanyagár - Mi lesz a Mollal?

Portfolio
Ma kiderült, hogy az árstopokat meghosszabbítja a kormány, így még hónapokig a rendszer része marad az üzemanyagok hatósági ára is. Bár a Mol - pozíciójából természetesen következően - az üzemanyagárstop lépcsőzetes kivezetését szorgalmazta, a kormány a hosszabbítás mellett döntött, a bejelentés összességében nem nagy meglepetés, a piaci szereplők nagy része számolt ezzel a forgatókönyvvel, eddig a Mol részvényárfolyama sem került jelentős nyomás alá.

Maradnak az árstopok A kormány a mai ülésén úgy döntött, hogy meghosszabbítja az árstopokat: az élelmiszerár-stopot 2022. október 1-ig a hitelmoratóriumot és a kamatstopot 2022. december 31-ig a benzinárstopot 2022. október 1-ig A kormányrendeletek a ma esti Magyar Közlönyben jelenhetnek meg, azokból derül ki, hogy lesz-e változás az egyes árstopoknál, az üzemanyagárstop...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés