Előfizetői tartalom

Hernádi Zsolt az üzemanyagpiacról: rendkívül veszélyes időszakban vagyunk

Portfolio
Rendkívül veszélyes időszakban vagyunk amiatt, mert miközben a 480 forintos ársapka miatt az üzemanyagimport leállt Magyarországra, és az OMV schwechati finomítójában is gondok vannak, aközben növekszik a hazai fogyasztás, és a Mol százhalombattai finomítója is csak keveset termel augusztusban karbantartás miatt, ezért kérni kell az állami stratégiai készlet felszabadítását – jelezte az ATV Heti Napló című vasárnap esti műsorában Hernádi Zsolt.

A Mol elnök-vezérigazgatója reményének adott hangot, hogy nem kell majd 50 liternél lejjebb vinni az egyszeri tankolási limitet és elmondása szerint az eddigi lépést is azért kellett megtenni, hogy egyáltalán legyen elég üzemanyag. Hernádi Zsolt utalt arra is, hogy már régen túl vagyunk azon a ponton, hogy tartható legyen a 480 forintos hatósági üzemanyagár. Szerinte már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés