Előfizetői tartalom

Berobbant a digitalizáció Magyarországon, az adatok kerülnek a középpontba

Turzó Ádám Pál
A hazai vállalatok digitalizációs fejlődése felgyorsult: míg néhány éve elsősorban a külföldi anyavállalatok stratégiai elvárásaként volt téma a felsővezetésben a digitális átállás, mára ez a magyar nagyvállalatoknál szinte 100 százalékban és a kkv-k jelentős részénél egyértelműen prioritás lett - véli Frisch Tamás, a Hewlett Packard Enterprise tanácsadási üzletágának vezetője, Digital Transformation konferenciánk előadója. Szerinte ugyanakkor kevés cég van, amely hajlandó lenne radikálisan megújítani belső működését, sokan félnek a megszokott módszerek rutinjából való kilépéstől és az új folyamatok bevezetéséből adódó hibáktól. Mindeközben már az üzleti tevékenység minden részletéről pár éve elképzelhetetlen mennyiségű adat áll rendelkezésre, az adatközpontú digitális transzformáció fő célja pedig a vállalati döntések hatékonyságának és gyorsaságának növelése.

Banking Technology 2022 Ezekről a témákról is szó lesz október 6-ai Banking Technology konferenciánkon, regisztráció itt! Információ és jelentkezés A vállalati digitalizációban hogy áll Magyarország, mely szektorokban állunk jól, hol rosszabbul?   Míg a 2010-es években a digitalizáció fő hajtóereje...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái