Előfizetői tartalom

Újabb rekord az Akko Investnél

Portfolio
Újabb nagyon erős félévet zárt az Akko Invest, miután legnagyobb érdekeltsége, a NEO Property Services is remekelt az év első hat hónapjában. Az Akko az első fél évet 11,3 milliárd forintos árbevétellel és 1 milliárd forintos EBITDA-val zárta - előbbi 45, utóbbi 46 százalékos növekedésnek felelt meg. A cég az év hátralévő részében is a pozitív trend folytatódására számít.

Tovább növelte árbevételét és nyereségét az Akko Invest az év első hat hónapjában. A vagyonkezeléssel foglalkozó vállalat legnagyobb érdekeltsége, a magyar ingatlanüzemeltetői és szolgáltatói piac szempontjából meghatározó NEO Property Services Zrt. jelentősen hozzájárult az eredményekhez, mivel a bizonytalan gazdasági környezet – háború, infláció, munkaerőpiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés