Előfizetői tartalom

Száguld a banki digitalizáció a régiónkban, de vannak még területek, ahol lemaradtunk

A KKE-régió bankjai bizonyos digitális területeken, például a kkv-k digitális onboarding folyamatát vagy az online hiteleket tekintve, lemaradást mutatnak, ugyanakkor számos nemzetközi fejlődési trend azonosítható nálunk, mint a mobilbankolás iránt folyamatosan növekvő igény, vagy éppen az ESG-trend - véli Kiss Ede, a Visa Magyarországért felelős területi vezetője, aki jövő heti Banking Technology konferenciánkon további részleteket oszt meg előadásában erről a témáról. A szakemberrel többek között a Visa tavaszi gigafelvásárlásáról és a Visa Awards nevű, Magyarországon idén először kiosztott díjról is beszélgettünk.

Banking Technology 2022 Kiss Ede előadóként vesz részt október 6-ai Banking Technology konferenciánkon. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés Melyek most a legfontosabb digitális banki fejlesztési trendek a KKE-régióban illetve Magyarországon? Milyen területekre fókuszálnak a bankok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés