Előfizetői tartalom

Száguld a banki digitalizáció a régiónkban, de vannak még területek, ahol lemaradtunk

Turzó Ádám Pál
A KKE-régió bankjai bizonyos digitális területeken, például a kkv-k digitális onboarding folyamatát vagy az online hiteleket tekintve, lemaradást mutatnak, ugyanakkor számos nemzetközi fejlődési trend azonosítható nálunk, mint a mobilbankolás iránt folyamatosan növekvő igény, vagy éppen az ESG-trend - véli Kiss Ede, a Visa Magyarországért felelős területi vezetője, aki jövő heti Banking Technology konferenciánkon további részleteket oszt meg előadásában erről a témáról. A szakemberrel többek között a Visa tavaszi gigafelvásárlásáról és a Visa Awards nevű, Magyarországon idén először kiosztott díjról is beszélgettünk.

Banking Technology 2022 Kiss Ede előadóként vesz részt október 6-ai Banking Technology konferenciánkon. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés Melyek most a legfontosabb digitális banki fejlesztési trendek a KKE-régióban illetve Magyarországon? Milyen területekre fókuszálnak a bankok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái