FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Mínuszban zártak az amerikai indexek

Portfolio
A hét első napján tovább folytatódik a gázár csökkenése, a reggeli nyitást követően már a 145 eurós szint alatt áll a jegyzés, amire június óta nem volt példa. Az esés hátterében az áll, hogy a vártnál jobban alakul a gáztárolók töltöttsége, valamint az időjárás is a vártnál enyhébbnek ígérkezhet a téli időszakban. Az uniós árplafonnal kapcsolatban továbbra is megoszlanak a vélemények, miután kétségek merültek fel, hogy a plafon bevezetése a fogyasztás megnövekedésével is járhat, ami igencsak nehéz helyzetbe hozhatná a kontinens a tavasszal kezdődő betárolási időszakban. Az amerikai részvényindexek is mínuszban zártak, nem volt ma jó a hangulat.

2022. október 10. 22:01 Megosztás Végül mínuszos lett a zárás is Nem sikerült visszajönni, mínuszban zártak az amerikai indexek: A Dow 0,3%-kal került lejjebb, 29 202 ponton zárt. Az S&P 500 index 3612 ponttal fejezte be a napot, ez 0,75%-os esés....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés