Előfizetői tartalom

Mire számít a pénzügyi szakember, aki a Mészáros Csoport cégei mögött áll? (Interjú)

Október 18-ai konferenciánkon kiderül, kit választ idén a szakmai zsűri az év legjobb pénzügyi-gazdasági szakemberének. A CFO of the year díj tavalyi kitüntetettje a Talentis Consulting Zrt. pénzügyi igazgatója, Sárkány Hunor volt. A több száz cég pénzügyi működését koordináló szakembert a Mészáros Csoport szerkezetéről, beruházásairól és akvizícióiról kérdeztük most. Gazdasági várakozásairól elmondta: 2022 negyedik negyedéve és 2023 nehéz időszak lesz, csak 2024-től számíthatunk visszarendeződésre.

Portfolio Future of Finance 2022 CFO-kerekasztal, credit management szekció és CFO of the year 2022 díjátadó az október 18-ai Future of Finance 2022 konferencián, nem érdemes lemaradni a rendezvényről! Információ és jelentkezés Kozma Andráshoz, a díjat alapító Credit Management Group vezérigazgatójához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés