Előfizetői tartalom

Esnek a kriptovaluták az inflációs adat előtt

Portfolio
Rövidesen jön az első közlés a szeptemberi tengerentúli árdinamikáról: ez könnyen meghatározhatja a részvénypiacok mozgását a következő hetekben és erre figyelnek ma is feszülten a befektetők, komoly a volatilitás a piacokon. Jelenleg jó a hangulat a tőzsdéken: jellemzően amikor elkezdik kiárazni a nagyobb kamatemelést vagy akár a kamatemelési ciklus kivezetését kezdik előre vetíteni, akkor a tőzsdei emelkedés mellett gyengül a dollár, és erősödnek a feltörekvő devizák, a kriptovaluták pedig most esnek az adat előtt.

Jelentős a volatilitás ma a kriptovalutáknál, az általunk követett fontosabb kriptoeszközök közül a bitcoin árfolyama 2,1 százalékkal esett, ekkora esésre több mint 3 hete nem volt példa. Bitcoin árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái