Előfizetői tartalom

Kedvezőtlen adatok jöttek, mínuszban zárt Amerika

Portfolio
A vezető európai börzéken bizonytalanságban telt a kereskedés, Amerikában rossz hangulatban végződött a nap. Ronthatja a hangulatot, hogy a Tesla a legfrissebb gyorsjelentésével alulmúlta az elemzői várakozásokat, illetve az elemzők által vártnál nagyobb mértékben romlott a Conference Board gazdasági kutatóintézet átfogó amerikai gazdasági mutatójának értéke szeptemberben. Ma az Európai Tanács ülésezik, ahol újabb orosz szankciókról születhetnek döntések, ezeknek komoly hatása lehet az energiapiaci termékekre, a gázár két számjegyű emelkedésselzárta a mai kereskedést. Ma délután került bejelentésre Liz Truss, brit miniszterelnök lemondása, a döntésre már napok óta számított a brit és a nemzetközi média is, ezért nem láthatóak különösebb piaci reakciók.

2022. október 20. 22:03 Nem sikerült fordítani Mínuszban fejezték be a szerdai kereskedést az amerikai részvényindexek, közülük az S&P 500 gyengült a legtöbbet 0,9%-kal, ezt a Nasdaq követte 0,6%-os mínusszal, majd a Dow 0,4%-os gyengüléssel. ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái