Előfizetői tartalom

Beindultak a felvásárlások a szigetelőanyaggyártóknál, a Masterplastot is megkörnyékezték már globális szereplők

Sikeresen zárult a napokban a Masterplast 9 milliárd forintos tőkebevonása, ami az idei év legnagyobb nyilvános részvénykibocsátása a magyar tőzsdén. A tranzakciót szervező OTP tőkepiaci kibocsátási területének vezetőjével, Kazár Andrással, a Masterplast elnökével, Tibor Dáviddal és a BÉT vezérigazgatójával, Végh Richárddal beszélgettünk a tranzakció tanulságairól, a tőzsde szerepéről és a befektetői hangulatról, valamint a Masterplast kilátásairól és terveiről.

Túljegyzéssel zárult a Masterplast októberi részvénykibocsátása, a felkínált mennyiséget mintegy 30 százalékkal haladták meg a beérkezett ajánlatok. Meglepetés volt, vagy számítottak ilyen mértékű túljegyzésre? Tibor Dávid: A lakosság okozott pozitív meglepetést, az, hogy ilyen nagy lett a lakossági jegyzés aránya, az előzetesen vártnál kedvezőbb, különösen, ha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés