Előfizetői tartalom

Megint beborították a kriptókat, de a tőzsdéken jó volt a hangulat

Portfolio
Csütörtökön masszív ralit láttunk a tőzsdéken, miután az Egyesült Államokból a vártnál kedvezőbb inflációs adatok érkezetek októberről, ami a dollár zuhanását és a részvénypiacok meredek emelkedését váltotta ki, miután a befektetők kevésbé szigorú jegybanki politikát kezdtek árazni az adatok hatására. Ezek után Ázsiában raliztak péntek hajnalban a tőzsdék, ráadásul az optimizmusra rátett egy lapáttal, hogy a Hong Kong-i kormány lazított a járványügyi korlátozásokon. Ami Európát illeti, pénteken is folytatódott az emelkedés, bár visszafogottabb mozgásokat lehetett látni. A tengerentúli tőzsdék szintén mérsékeltebb emelkedésekkel zártak, a Nasdaq volt pénteken kiemelkedő. Közben a kriptókat ismét bedöntötték a befektetők, miután csődeljárást jelentett az FTX kriptotőzsde.

2022. november 11. 22:03 Pluszos zárás Min a három vezető amerikai index emelkedéssel zárta a pénteki kereskedést, a Dow 0,1 százalékkal, az S&P 500 0,9 százalékkal, a Nasdaq 1,9 százalékkal került feljebb. 2022. november 11. 20:19 ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái