Előfizetői tartalom

Itt a lista, ezeken a településen lehet ellátási gond a kis benzinkutakon

Portfolio
A Mol a héten egyes partnereinek levelet küldött, amiben az állt, hogy a november 21-ével kezdődő héten nem tudja őket benzinnel és gázolajjal ellátni. A Független Benzinkutak Szövetsége szerint 251 benzinkút lehet érintett, most egy listát is összeállítottak arról, hogy hétfőtől mely településeken lehetnek ellátási problémák a kis kutakon.

A listát az Index tette közzé. A héten a Mol egy tájékoztatót küldött az új viszonteladó ügyfeleinek, akik felé kiszolgálási kötelezettsége a Molnak nincs, de a hatósági ár életbe lépését és az importkiesést követően szerződést kötött velük az olajcég. A tájékoztatóban az állt, hogy a november 21-ével kezdődő héten a Mol nem tud benzint és gázolajat biztosítani....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés