Előfizetői tartalom

Újabb nagy dobás az AutoWallistól, izgalmas piacot készül meghódítani a cég

Kövesy Károly
Fontos bejelentést tett az AutoWallis november elején, mikor közölte, hogy felvásárolja a magyar flottakezelői piac egyik legnagyobb szereplőjének számító Nelson flottakezelő üzletágát. Amellett viszont, hogy alapvetően egy erős, ismert, és magas eredménytermelő képességű vállalatról van szó, a tranzakció kiemelten fontos az AutoWallis hosszútávú stratégiájában, melynek keretein belül a régió meghatározó mobilitási szolgáltatójává kíván válni a cég. A flottakezelőpiacról, a Nelson-tranzakció részleteiről, és a jövőbeli lehetőségekről és tervekről beszélgettünk Antal Péterrel, az AutoWallis Csoport Kiskereskedelmi és Szolgáltatási Üzletágának igazgatójával.

A flottakezelői piac A mobilitási szolgáltatásoknak szerves részét képezi a flottkezelés, melynek ügyféloldalát alapvetően olyan cégek képezik, amelyek nem megvásárolják a gépjárműveket, hanem flottakezelőn keresztül használják. Ez a megoldás több szempontból is kedvező: kiszámítható költséget jelent, csökkentve ezzel az üzleti bizonytalanságot; leveszi az ügyfél...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái