Előfizetői tartalom

Kimondta a milliárdos magyar cégvezér: válság jön, csak még nincs neve

Újabb válságként kell tekintenünk arra, ami közeleg a gazdaságban, bár még nincs neve, de fel kell készülnünk – mondta a Videoton Holding pénteki évzáró rendezvényén Sinkó Ottó, a cég társ-vezérigazgatója. A pesszimista kilátások ellenére a hazai nagyvállalat jó évet zárhat idén és 2023-ra is erőteljes növekedést terveznek.

Jó évet zárhat a Videoton, de voltak döccenők Péntek este tartotta évzáró rendezvényét Székesfehérváron a Videoton Holding, a rendezvényen a cégcsoport vezetői értékelték az idei évet és a 2023-as kilátásokat is megfogalmazták. Széles Gábor elnök-vezérigazgató arról beszélt, hogy a Videoton sok nehéz időszakot élt meg az elmúlt 31 évben, de ezeken mindig sikerült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés