Előfizetői tartalom

Megszólalt a Masterplast elnöke a meglepő profit warning után: új energiahatékonysági támogatások jöhetnek

Kellemetlen meglepetéssel szolgált ma a Masterplast a befektetőknek, a menedzsment jelentősen lefelé módosította a 2022-es bevételi-és eredménycélját a magas alapanyagárakra, a csökkenő értékesítési volumenre és a devizaárfolyamok alakulására hivatkozva. A profit warning okairól, az iparági kilátásokról és a cég további terveiről kérdeztük a Masterplast elnökét, Tibor Dávidot.

Hosszú idő után először negatív profit warningot tett ma közzé a Masterplast, jelentősen lefelé módosította a menedzsment a 2022-es várakozásait. Kevesebb mint négy hónapja még megemeltétek a prognózisaitokat, mi történt azóta? Az utolsó negyedév a vártnál jóval gyengébb lett, minden körülmény, a forgalom, a marzs, eredményesség, és az árfolyam is, számunkra negatívan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés