Előfizetői tartalom

Vegyesen zártak az amerikai indexek a gyorsjelentések után

Portfolio
Gazdasági adatok tekintetében Németországban megérkezett ma az idei első ZEW-index, ami alapján a német befektetői hangulat januárban erőteljes fellendülést mutatott, ez pedig az eredetileg vártnál enyhébb recesszióra utal a téli hónapokban. Emellett folytatódott a Davosban megrendezett Világgazdasági Fórum, amin a Nemzetközi Valutaalap ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott, hogy bár 2023-ban még lassulni fog a világgazdaság növekedése, de 2024-ben már megindulhat a gyorsulás. Egyelőre nincs markáns elmozdulás az európai tőzsdéken, míg az amerikai kereskedés második felében vegyes kép alakult ki a részvénypiacokon a nagybankok felemás gyorsjelentései után, a Dow 1, az S&P 500 0,2 százalékos eséssel fejezte be a napot, míg a Nasdaq 0,1 százalékkal került feljebb.

2023. január 17. 22:00 Megosztás Vegyesen zárt Amerika A vezető amerikai indexek vegyes képet mutattak zárásra: a Dow Jones Index 1,1 százalékos, az S&P 500 0,2 százalékos esést jelez, míg a Nasdaq 0,1 százalékkal került feljebb. baha us 500 árfolyamának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés