Előfizetői tartalom

Romlik a hangulat Amerikában a nap végére

Portfolio
Számottevő eséssel zárták a tegnapi kereskedést az amerikai indexek, a befektetők a legutóbbi vállalati gyorsjelentéseket emésztették, és a kamatemelésekkel kapcsolatos bizonytalanság folyamatosan a piacok felett lebeg. Ma kifejezetten jó hangulatban telt a nap az európai tőzsdéken és az amerikai piacok is emelkedéssel nyitottak, a magyar tőzsdén azonban zárásra elolvadtak a pluszok, miután a nap végén megütötték a Richter és a Telekom részvényeit.

2023. február 09. 22:03 Megosztás A zárás sem lett szebb A nap végére a Dow Jones index 0,7%-os, majdnem 250 pontos mínuszba csúszott. Az S&P-500 0,9%-kal, a Nasdaq pedig 1%-kal esett szerdai záróértéke alá. baha us 30 árfolyamának alakulása Forrás:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés