Előfizetői tartalom

Magasabb fokozatba kapcsol a CIG Pannónia (Interjú)

Konzervatív, osztalékpolitikára építő növekedést kíván hosszú távon megvalósítani a CIG Pannónia Fedák István, a társaság vezérigazgatója szerint. A Magyar Bankholding fúziós folyamatának befejeztével magasabb fokozatba fog tudni kapcsolni a banki együttműködés, még messze van a cél elérése – mondja. A szakemberrel a biztosítási extraprofitadóról, az infláció hatásairól és a legalább 50%-os hazai biztosításpiaci tulajdonra vonatkozó állami célkitűzésről is beszélgettünk.

Biztosítás 2023 Biztosítás 2023 Hasonló témák lesznek terítéken a Portfolio közelgő Biztosítás 2023 konferenciáján, érdemes regisztrálni és eljönni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Megváltozott nemrég a CIG Pannónia menedzsmentje, ennek részeként Polányi Zoltán távozásával Ön maradt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés