Előfizetői tartalom

Rékasi Tibor: nincs okunk arra, hogy bárkitől is tartsunk a piacon

Jelentős átalakulás zajlott le a hazai távközlési piacon az utóbbi hónapokban a Vodafone felvásárlásával, de a Magyar Telekom vezérigazgatója, Rékasi Tibor szerint a verseny csak erősödni fog attól, hogy két erős rivális kiemelkedik a piacon. A cég stratégiáját inkább a költségek emelkedése és az inflációs nyomás határozza meg, részben az energiaválság következtében - mondta el a Portfolio-nak adott interjúban Rékasi Tibor. A piaci verseny és a kilátások mellett az osztalék alakulásáról, a négynapos munkahét tapasztalatairól és a legizgalmasabb iparági trendekről is beszélgettünk a távközlési vállalat vezérével.

Átalakul a piac a Vodafone felvásárlásával, egy, a Telekomhoz hasonló méretű piaci szereplő jön létre. Milyen hatással lesz ez a piaci versenyre, hogyan készülnek rá? Mennyire tartanak a 4iG-től? A mi stratégiánk nem ettől függ, évek óta az a célunk, hogy a legjobb hálózaton, a legjobb szolgáltatást nyújtsuk és ezáltal Magyarországot a digitalizáció útján segítsük....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés