Előfizetői tartalom

„Képzelje el, hogy azzal a hírrel megy haza, nem kap többé fizetést a munkájáért” (Interjú)

Olyan nagy a magyar biztosítók adóterhe, hogy nem lehet rá egyetlen intézkedéssel reagálni, ráadásul ez csak egy az idei év számos kihívása közül – derül ki interjúnkból, amelyben Alexander Viktor Protsenkóval, az Allianz Hungária Biztosító elnök-vezérigazgatójával beszélgettünk. A problémák mellett az innováció, a termékfejlesztés és az értékesítés irányairól is beszélt a biztosítóvezér, és rákérdeztünk, szerinte az Aegon és az Union biztosítók sorsa vár-e az Allianzra is.

Portfolio: 2019-ben érkezett a legnagyobb magyarországi biztosítóhoz, az Allianz Hungáriához. Jól sejtem, hogy az idei a legnehezebb éve a társaság élén? Alexander Viktor Protsenko: Ez kétségtelenül így van, hiszen egy kihívásokkal teli működési környezetben kell dolgoznunk, és ez a megállapítás nemcsak ránk, hanem a teljes biztosítási piacra igaz. Melyek a legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés