FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

Nagy változások jönnek a DIGIMobilnál

Portfolio
A 4iG racionalizálja mobilhálózati portfóliójának működését, ezért értékesítési céllal külön vállalatba szervezi a DIGI mobilhálózati infrastruktúráját. Mától leállt a DIGIMobil előfizetések értékesítése, a társaság ügyfelei belföldi hívásaikat és adatforgalmukat június 1-től a Vodafone országos hálózatában bonyolíthatják, szolgáltatójuk továbbra is a DIGI marad.

A DIGIMobil 2019. május 27-én saját infrastruktúrán indult el, idén június 1-től a szolgáltatás a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatán működik tovább, a mai naptól pedig leállt a DIGIMobil előfizetések értékesítése. A társaság ügyfelei belföldi hívásaikat és adatforgalmukat június 1-től a Vodafone országos hálózatában bonyolíthatják, szolgáltatójuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés