Előfizetői tartalom

Figyelmeztet a kutató: akár évtizedeken belül megszűnhet a globális ipari civilizáció

A civilizációnk sokkal törékenyebb, mint azt hinnénk, a modern társadalom összetettsége olyan nagy, hogy elég egy-két elemét kiemelni, és összeomlik az egész - mondja Stumpf-Biró Balázs összeomlás-kutató. Május 3-ai Digital Transformation konferenciánk nyitóelőadója szerint számtalan tényező együttes hatásának eredményeként életkörülményeink a közeljövőben lényegesen megváltoznak, nekünk pedig az élhető élet fenntartásának érdekében a legjobb tudásunk és szándékaink szerint alkalmazkodnunk kell az új feltételekhez. A kutató úgy véli, a jelenleg zajló események léptéke, gyorsasága és súlyossága nem hasonlítható semmi máshoz, ami a szervezett emberi társadalmak létezése alatt eddig történt.

Digital Transformation 2023 Stumpf-Biró Balázs tartja a nyitőelőadást május 3-ai Digital Transformation konferenciánkon. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés Úgy véled, a globális összeomlás néhány évtizeden belül elkerülhetetlen. Röviden összefoglalnád, melyek a már látható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés