Előfizetői tartalom

Az ezer kilométeres olasz meló: Hozz haza egy Bentley-t Milánóból!

Lenne kedved hazavezetni Milánóból Budapestre egy Bentley Bentaygát? Erre a kérdésre nehéz nemmel válaszolni, már csak azért is, mert bár előfordul, hogy luxusautókat vezetek, de jellemzően csak néhány órán át, megismerni meg csak lakva ismeri meg a másikat. Városi, főutas és jó sok autópályás menéssel elég jól össze lehet rakni, hogy viselkedik, mennyire erős, szokható-e a mérete, de leginkább az érdekelt, hogy pihentetőbb-e egy ilyen luxusautóval egy ezer kilométeres utazás, mint mondjuk egy átlag alsó-közép kategóriással.

A program(ok) Két napos feladattal bízott meg minket a Bentley, egy Bentayga S-t kellett elhozni Milánóból Budapestre, ami brit rendszámos tesztautóként fog majd körözni Magyarországon és a régióban az ügyfelek nagy örömére. Persze úgy is megoldható lett volna a kihívás, hogy első nap felvesszük az autót a milánói Bentley szalonban, elindulunk Budapest felé, út közben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés