Előfizetői tartalom

Árérzékenyek lettek az ügyfelek, sokan ki fognak hullani a biztosítási piacról (Interjú)

Ha elfogy a türelmük a külföldi tulajdonosoknak, akkor szükségszerűen el fog indulni a magyar biztosítási piac konszolidációja mindenféle állami tulajdonosi szándék nélkül is. Lesznek, akik ki fognak hullani a piacról – prognosztizálja Nyilasy Bence, az idén 15 éves Wáberer Hungária Biztosító Zrt. vezérigazgatója, akivel a biztosító által elért eredmények mellett a kötelező biztosításokról, a várható lakásbiztosítási kampányról és az ügyfelek felerősödött árérzékenységéről is beszélgettünk.

Portfolio: A Waberer’s jól ismert Magyarországon, a Wáberer Hungária Biztosító neve viszont kevesebbeknek ismerős, pedig a harmadik legnagyobbak a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb), és nyolcadikok a nem-életbiztosítások piacán. Mennyire nőttek túl eredeti, a Waberer’s kockázatait viselő szerepükön, és kiknek a biztosítója ma a Wáberer Hungária?tal ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés