Előfizetői tartalom

Jön a Richter gyorsjelentése - Mit várnak az elemzők?

Pénteken teszi közzé első negyedéves gyorsjelentését a Richter, ehhez kapcsolódóan a Portfolio elkészítette elemzői konszenzusát. A várakozások szerint 2023 első három hónapjában folytatódhatott a bevételnövekedés az előző év azonos időszakához képest, és a negyedik negyedévi vesztség után, amit a gyógyszeripari különadó okozott, ismét pozitívba fordulhatott az adózott eredmény.

A befektetői naptár szerint május 12-én teszi közzé 2023 első negyedévének eredményeit a Richter, amit rendszerint hajnalban publikál a vállalat. Az első negyedéves gyorsjelentéshez kapcsolódóan a Portfolio ismét elkészítette elemzői konszenzusát, megkérdezve a céget követő elemzőket a főbb sorokra vonatkozó várakozásaikról. A várakozások mediánja szerint 204 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés