Előfizetői tartalom

Az utolsó percekbe fordult le a magyar tőzsde

Portfolio
A nemzetközi piacokon ma gyakorlatilag végig mérsékelten pozitív hangulat uralkodott, így valamennyit le tudtak dolgozni a hét korábbi részében látott esésből a tőzsdék, és a jó nemzetközi hangulattal együtt a magyar tőzsde is emelkedett napon belül, viszont végül a zárásra mínuszban fordult a BUX, részben azért, mert az OTP emelkedés az utolsó percekre elolvadt. Itthon emellett két másik blue chipet, a Molt és a Richtert is érdemes volt figyelni, hiszen mindkét cég hajnalban tette közzé a negyedéves számait, melyek közül Richter jelentése erős lett a várakozásokhoz képest, míg a Mol több soron alulmúlta a konszenzust. Ennek ellenére igazán erős árfolyamreakciót csak a nap elején láttunk a két papír esetében, majd a nap folyamán mérséklődtek az elmozdulások.

Ma a BUX-index 0,1 százalékos mínuszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen emelkedő trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái