FONTOS Nagyon meglódult az orosz hadsereg: úgy néz ki, elfoglalták Pobjedát
 
Előfizetői tartalom

Kellemes meglepetés a Richtertől, folytatódik a növekedési sztori

Minden tekintetben az elemzői várakozásokat felülmúló első negyedéves számokat tett közzé gyorsjelentésében a Richter és a vezetőség közlése szerint az időarányos célok felett teljesített mindegyik üzletág. A bevételek és az üzleti eredmény masszívan emelkedett, amit a termékértékesítések dinamikus növekedése és az árfolyamhatások segítettek a tavalyi első negyedévhez viszonyítva. Viszont az időszakra elszámolt különadó és a pénzügyi eredmény soron jelentkező veszteség rontotta az eredményeket.

2023 első negyedévében sem akadt meg a növekedési sztori a Richternél, a bevétel, a bruttó fedezet és az üzleti eredmény tekintetében masszív kétszámjegyű növekedést ért el a vállalat – derül ki a társaság péntek hajnalban közzétett gyorsjelentéséből. A Richter az elemzői várakozásokat is felül tudta teljesíteni, a Portfolio által készített konszenzusban szereplő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés