Előfizetői tartalom

Új kihívásokkal küzdenek a balatoni turizmusban

Károly Tamással, a Club Tihany Üdülőközpont Zrt. igazgatójával készült interjúban beszélgetett a Pénzcentrum a változásokról, amelyek a Balaton körüli szállodai ipart érintették az elmúlt évtizedekben. A szállodákban tapasztalt személyzet csökkenése mellett viszont jön az árak emelkedése: az infláció miatt 15-30 százalék a dinamikus árképzés miatt, de a vendégek ezt elfogadták. Így aki időben foglalja le az utazását, az kedvezőbb áron jut hozzá.

Károly Tamás elmondta, hogy a szállodák korábban próbálták kiterjeszteni a nyitvatartást az év teljes hosszára, de a téli költségek és az energiaárak miatt ez nem volt fenntartható. Az újabb technológiák azonban lehetővé tehetik ezt a lehetőséget a jövőben - derül ki az interjúból. A több évszakos Balaton program fontossága kapcsán Károly Tamás elmondta, nem minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés