Előfizetői tartalom

Digitális bankolás: elárulta az államtitkár, mire készül a kormány

A kormány az MNB-vel és a piaccal közösen folyamatosan dolgozik azon, hogy a hazai szabályozási környezet a digitális bankolást, a gördülékenyebb ügyintézést minél hatékonyabban támogassa. Ennek érdekében az elektronikus ügyintézési törvény módosításával rendezésre került az írásbeliség és az okiratiság kérdése. Azt is megtudtuk Túri Anikótól, a GFM államtitkárától, hogy jelenle g kormányzati szinten előkészítés alatt áll számos állami alapon nyugvó digitális szolgáltatás, köztük egy olyan megoldás, amely a fontos iratok kézbesítését modern és környezetkímélő módon teszi lehetővé. Június 1-jei Financial IT konferenciánk előadójával a cash-back szolgáltatásról, az AVDH+-ról és a digitális jelzáloghitelezésről is beszélgettünk.

Financial IT 2023 Túri Anikó, a GFM államtitkára előadást tart a témában június 1-jei Financial IT konferenciánkon. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés A kormány más szabályozókkal és a piaccal közösen a zászlajára tűzte a pénzügyi folyamatok digitalizációját,melyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés