Előfizetői tartalom

Nincs több idő a tervezgetésre, 2050-ig túl sok dolgunk van

Portfolio
A gazdasági, környezeti és társadalmi mítoszok ledöntéséről szólt a Green Policy Center Klímasemlegesség 2050 rendezvénye. Szó volt a zöld átálláshoz szükséges forrásokról, a koordináció kérdéséről, a vállalati döntéshozók felelősségéről, az egyéni hozzáállásról, valamint a népszerűbb vagy éppen kevésbé népszerű környezeti beavatkozásokról. Az esemény fő üzenetei közé tartozott, hogy mindenkinek érdemes kitekintenie a saját világából, együtt cselekedni, mert már nincs több idő arra, hogy csak tervezgessünk.

Sokan gondolják azt, hogy nincs forrás a zöld átállás megvalósítására. Ámon Ada, Budapest Főváros Önkormányzatának Klíma- és Környezetügyi Főosztály vezetője ennek kapcsán kiemelte, hogy az EU-s források egy jelentős része éppen a fenntarthatósági célokra költhetők el, így azok érkezése esetén lenne forrás a zöld átállás megvalósítására. A szabályozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés