Előfizetői tartalom

Hogy mondhatott nemet Messi a 148 milliárd forintos fizetésre?

Állítólag évente 400 millió eurós, vagyis közel 148 milliárd forintos ajánlatra mondott nemet Lionel Messi, és menne inkább levezetni az amerikai bajnokság egyik leggyengébb csapatához Miamiba. Azt, hogy miért hagyja el a PSG-t, könnyű megmagyarázni, azt viszont már nem olyan egyszerű, hogy miért utasította el Cristiano Ronaldo vagy Karim Benzema szaúdi fizujának dupláját. Pedig van benne logika.

Miamiban folytathatja Messi Lionel Messi szerdán bejelentette, hogy elhagyja a PSG-t, és sokak meglepetésére nem a nagy sikereinek helyszínére, Barcelonába tér vissza, és nem is enged a hatalmas pénzek csábításának, és megy Szaúd-Arábiába, hanem az amerikai bajnokságban, Miamiban folytatja pályafutását. Meghoztam a döntést, hogy Miamiba megyek – nyilatkozta tegnap Messi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés