Előfizetői tartalom

Terjed a mesterséges intelligencia, de nem lesznek már holnapután robotok mindenütt

Az elmúlt öt évben nagy lendülettel megindult a cloud transzformáció Magyarországon, ami meglátszik az SAP magyar leányvállalatának számain is. A jelenlegi gazdasági környezet ugyan nem segíti a technológiai költéseket és a beruházásokat, de az IT-iparágban még mindig könnyebb, mint máshol - nyilatkozta Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója a Portfolio-nak adott interjúban. A mesterséges intelligencia körüli hype-pal kapcsolatban a cégvezető elmondta, hogy nem most fedeztünk fel egy világújdonságot, az MI már régóta jelen van, többek között az SAP termékeiben is.

A napokban megjelentek a magyarországi cégek 2022-es éves beszámolói, így publikussá váltak az eredmények, hogyan teljesített az SAP magyar leányvállalata? Szerencsés iparágban vagyunk és a szektoron belül jó pozícióval rendelkezünk, ennek köszönhetően erősek a számaink. 2022-ben hatalmasat nőtt az exportbevételünk, több mint 40 százalékkal, az értékesítés teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés